首页  »  喜剧片  »  黛安娜的婚礼

温馨提示:[DVD:标准普清版] [BD:高清无水印] [HD:高清版] [TS:抢先非清晰版] - BD蓝光和HD超清版本不太适合低宽带的用户和网速过慢的用户观看。

华为云

极速云

阿里云

剧情介绍

  They never stop loving each other, even if they from time to time can't stand the sight. Liv and Terje is observed by daughter Diana fr om baby to her leaving home. The world's worst parents, not even trying to do their best.
  Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.
  Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer. Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli.

……
同类型喜剧片
  • 爸爸是女儿

    尹宰文,郑素敏,申久,李一花,李美度,沈亨倬,姜其永,许嘉允,敏度希,朴明秀

  • 一个好人粤语

    成龙,理查德·诺顿,李婷宜,卡伦·麦克利蒙特,加布里埃尔·费茨帕特里克,文斯·波莱托,巴里·奥托,洪金宝,周华健,高丽虹,彼得·霍顿,彼得·林赛,大卫·诺,瑞秋·布莱克利,朱迪·格林,阿龙·诺塔尔弗朗切斯科,杰克·诺塔尔弗朗切斯科,弗雷德里克·米拉廖塔,尼克·卡拉法,基思·阿吉厄斯,卡拉·邦纳,陈英明

  • 伦文叙老点柳先开

    郭富城,张卫健,周慧敏,吴孟达

  • 突然20岁

    黛薇卡·霍内,萨哈拉·桑卡布理查,可林桑拉铺·皮木颂克朗,Neeranuch,Patamasood,Rong,Kaomoonkadee

  • 活泼的小姐

    金杰·罗杰斯,詹姆斯·斯图尔特,詹姆斯·埃利森,比尤拉·邦蒂,查尔斯·科本,弗朗西丝·默瑟,菲莉斯·肯尼迪

  • 摇滚学徒

    吉约姆·卡内,玛丽昂·歌迪亚,菲利普·莱夫布瓦尔,吉尔·勒卢什,卡蜜尔·罗,凯文·亚当斯,本·福斯特,马克西姆 努齐,亚霍尔·普波,伊万·阿达勒,亚兰·阿达勒,约翰尼·哈里戴,拉蒂西亚·哈莉黛,蒂芬·米歇尔-博尔吉,法布里斯·拉米,阿诺·翁利叶,雨果·狄龙

  • 酷毙了

    沙梅克·摩尔,托尼·雷沃罗利,科雷西·克莱门斯,金伯莉·伊丽丝,夏奈尔·伊曼,泰加,布莱克.安德森,佐伊·克罗维兹,福里斯特·惠特克,勒凯斯·斯坦菲尔德,瑞克·福克斯,阿伦·马尔多纳多,罗杰·格午埃文·史密斯